Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

 

AANMELDEN

 

Belangrijke data​

  • Je kunt je tot vrijdag 31 maart 23.59 uur aanmelden
  • Zorg dat je het assessment afrondt op uiterlijk zondag 2 april om 23.59 uur. Nadere informatie ontvang je op een later moment.
  • De online selectiegesprekken vinden plaats van 10 tot en met 21 april 2023. De volgende en laatste ronde na de selectiegesprekken is de Business Course, deze is op 10 en 11 mei 2023. De Business Course vindt plaats in en rond ons kantoor in Amstelveen, zorg dus dat je hierbij aanwezig kunt zijn.

Respect staat bij Nestlé centraal in onze cultuur; een onderdeel daarvan is respect voor diversiteit. Er zijn zoveel verschillende mensen die onze producten kopen, eten en drinken en het is belangrijk voor ons dat we iedereen begrijpen en vertegenwoordigen.  

We zijn dus op zoek naar diversiteit en daarom hebben we ervoor gekozen het eerste gedeelte van het proces zoveel mogelijk te anonimiseren, om zo de selectie op basis van competenties mogelijk te maken. We vragen je om jouw persoonlijke gegevens, deze worden alleen door het systeem gebruikt om jouw assessment aan te maken en te versturen. Deze kunnen wij niet inzien.

Meld je aan

Go ⮞